Instron to Expand Team in Poland

Po wieloletniej udanej współpracy firmy Instron i Spectro-Lab podjęły wspólną decyzję o rozpoczęciu realizacji odrębnych strategii biznesowych. Kierując się dobrem naszych klientów uzgodniliśmy, że nasza umowa dystrybucyjna z firmą Spectro-Lab została rozwiązana z dniem 31 grudnia 2020 roku.

Od 1 stycznia 2021 r. Instron rozpoczyna bezpośrednią działalność handlową w Polsce. Nasz 10-osobowy doświadczony zespół w działach sprzedaży i serwisu pozostaje do Państwa dyspozycji. W styczniu 2021 roku zamierzamy poszerzyć zespół i otworzyć nowe centrum sprzedaży i serwisu Instron w południowej Polsce. Centrum to będzie posiadać urządzenia demonstracyjne i magazyn części zamiennych. Mając jeden zespół działu sprzedaży i działu serwisu wierzymy, że lepiej sprostamy Państwa oczekiwaniom.

Nasze dane kontaktowe to:

Najbliższe dni i tygodnie poświęcimy na bezpośredni kontakt z Państwem aby omówić, w jaki sposób możemy realizować nasze wsparcie serwisowe oraz sprzedażowe.

Dziękujemy firmie Spectro-Lab za wieloletnią współpracę i życzymy powodzenia w nowych przedsięwzięciach.

W razie jakichkolwiek pytań lub wątpliwości zachęcamy do kontaktu z nami.

Ruaridh Nicholson

Ruaridh Nicolson